Feedback

O Cezaru

Fast food Cezar je ponosan sto uspesno vec dve godine saradjuje sa vama, I sto se trudi da vam pruzi najbolji moguci kvaltiet kako hrane tako I usluge. Zbog toga nam je to jedan od najvazinijih segmenata. Trudicemo se I na dalje da odrzimo nas program kvaliteta I sigrunosti nasih prozivoda, I time cemo samo zaokruziti put od process proizviodnje u fabrikama nasih snabdevaca do konacnog proizvoda u nasem restoranu.

Ponosini smo zbog svega ovoga I na hranu koju vam posluzujemo, koja je pripremljena veoma brizljivo I kvalitetno. A kao pravi domacini, za vas biramo najbolje namirnice I vodimo racuna o velikoj ponudi.

Sirovine

Posto odrazavamo visok kvalitet hrane sve vreme, dosledno pripremamo ove proizvode od najkvalitetnijih sirovina:

Meso: Nase meso se zasniva na najkvelitetnijim suhomesnatim proizvodima, domaceg proizvodjaca. U njemu nema nikakvih dodataka, kao sto su aditivi, ceralije I vestacki dodaci, vec je 100% obradjeno meso.

Brasno: Nase testo je napravljeno od kvaitetnog brasna, razlikuje se po velicini I nameni, da li u pitanju testo za picu, sendvice ili palacinke. Razlikuje se od ostalih po specijalnoj recepturi I nacinu pripremanja.

Sirevi: Sirevi su vrlo bitan sastojak svih nasih proizvoda. Za pripremu pica koristi se Gauda sa 48%mm, a za palacinke I sendvice kvalitetni sirevi domacih priozvodjaca.

Mleko: Koristimo mleko domaceg proizvodjaca sa 2.8% mlecne masti.

Povrce: Nase salate se najcesce sastoje od paradajza, krastavca I zelene salate. Povrce je uvek sveze, tako da se odrzava viskog nivo sigurnosti.

Sosevi: Kecap pravimo po specijalnoj recepturi, sa italijanskim sosevima.

Snabdevaci:

Nasa firma se opredelila da saradjuje sa lokalnim I domacim snabdevacima, kad god je to moguce I naravano ako mogu da isporuce kvalitet koji zahtevamo.

F. f c. radi na razvoju domacih I lokalnih pratnera. Nasi partneri obezbedjuju nam najkvalitenije moguce sirovine.

Najvazniji domaci snabdevaci su:

 

silbo-logoniska-mlekaraSim-impex

 

POLITIKA KVALITETA I BEZBEDNOSTI PROIZVODA

Kompanija MV FORTUNE  d.o.o. ( kao i ogranak kompanije, CEZAR) zasniva svoje poslovanje, poslovne procese i proizvode na načelima sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, HACCP načelima i primenom dobre proizvođačke prakse, a zadovoljstvo potrošača i bezbednost hrane primarni su interes kompanije.

Izražena svesnost o kvalitetu i bezbednosti hrane postoji u svim oblastima preduzeća i jedan je od odlučujućih faktora uspeha. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo i to je usmerenje iz koga proizilaze osnovni principi naše Politike kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Da bi se osigurali visoki standardi kvaliteta i sigurnosti naših proizvoda, preduzimaju se brojne mere, kako bi se prepoznali mogući rizici prilikom proizvodnje, pakovanja i transporta i  opasnosti svele na minimum:

- Zahtevamo visoke higijenske standarde osoblja, radnih prostorija i opreme i pravovremeno i primereno osposobljavamo naše zaposlene o kvalitetu i važnosti sistema upravljanja kvalitetom;

- Tokom proizvodnog procesa se na odgovarajućim kontrolnim tačkama proverava ispunjavanje visokih zahteva po pitanju kvaliteta i sigurnosti;

- Sa najvećom mogućom pažnjom biraju se dobavljači namirnica;

- Poštovanjem važećih  zakonskih normi, brinemo o kvalitetu, zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda.

Navedene ciljeve kompanija ispunjava uspostavljanjem, doslednom primenom i stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom, ISO 9001:2008 i sistema analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka,  HACCP sistema, uz poštovanje načela Codex alimentarijus-a i dobre proizvođačke prakse.